11 Ekim 2008 Cumartesi

Saplantı: Radikal İslam'ın Batı'ya Karşı Savaşı

Obsession: Radical Islam's War Against the West

Youtube Playlist: http://www.youtube.com/watch?v=gMLJJEDDDGc...&playnext=1
Filmin resmi sitesi: http://www.obsessionthemovie.com/index.php

----

Bu film bir cumhuriyetçi propagandası, seçim öncesi anti-terör manevrası yani... Ama tümüyle yanlış, tümüyle çarpıtma değil. Bilmediğimiz yeni birşey söylemiyor, ama filmde sanıyorum 3-4 yerde müslümanların çoğu terörü desteklemez vurgusu yapılmış, yerinde olmuş. Müslüman dünyası Filistinden ibaret değil... Bush döneminde olayı medeniyetler çatışması şeklinde lanse edip tüm müslümanları karşılarına almışlardı. Seçilirse McCain döneminde, Bush döneminde yapılan hata tekrarlanmayacak sanırım.

----

haber7.com sitesi bu filmin haberini çarpıtarak vermiş. Ne haberi yazan İbrahim Karagül ne de habere yorum yapanlar filmi izleme zahmetine girmemişler. Ben de bir yorum yazdım bunun üzerine imanlıların tipik düşüncelerine ve davranışlarına örnekler verdiler haber7.com okuyucuları.

http://www.haber7.com/haber/20080925/Islam...-milyon-DVD.php

Belki oradan silerler; buraya da kopyalıyorum... Filmi izlemeye bile gerek duymadıklarını, kendilerine yalan yanlış aktarılanlara iman edeceklerini açık bir dille ifade ediyorlar. "İzleyin, kendiniz karar verin" dediğim için de beni "siyonist rejimin bir parçası" olmakla itham ediyorlar.


("Bilgehan Bengi 2008-09-25 23:59:26")
Filmi izlemeden yorum yapanlar
İbrahim Karagül'ün yazısı da, bu sayfada yapılan yorumlar da bahsi geçen filmi izlemeden yapılan yazılmış. Filmi izleyen biri bu kadar alakasız şeyler yazamazdı. Film, İslam hakkında değil, İslam'ı eleştirir bir tavırda da değil. Size İslam karşıtı diye sunulan her şeyden dolduruşa gelip boş boş konuşuyorsunuz. Aklınızı kullanıp kendi adınıza karar veremiyorsunuz, İslam ülkeleri bu yüzden geri kalmış işte.

("tarık akman 2008-09-26 00:13:32")
BİLGEHAN BENGİ'ye
anlaşılan bu dvdleri finansa eden ve dagıtımında seninde payın varmış gibime geldi tahminim seninde siyonist rejimin bir parçası oldugun anlaşılıyor.müslümanlar sizin gibi ABD ve İSRAİL'in uşaklarına büyük ders vereceklerdir bunu unutmayın.MİLLİ GÖRÜŞ vakti gelmiştir...

("Bilgehan Bengi 2008-09-26 00:48:52")
tarık akman'a
Beni nasıl, ne hakla ABD ve İsrail uşağı olmakla suçlarısınız? Terbiyeli olun biraz! Bahsi geçen filmi Youtube'dan izleyip kendi aklınızla karar vermenizi salık verdim, nasıl olur da beni siyonistlikle suçlarsınız. 'Aklınızı kullanın, gaza gelmeyin, dolduruşa gelmeyin, kendi kararlarınızı kendiniz verin, birilerinin sizi yönlendirmesine izin vermeyin' diyorum ben. Bunu söylemek siyonistlik mi? Filmi izlediniz mi? Hayır... Ama boş konuşmaya devam...

("abdulkadir 2008-09-26 01:22:01")
BİLGEHAN'A
filmi izlemeye gerek yokki adam yazmış işte ne olduğunu. amerika yıllardır sinemalarında musluman=terörist propagandası yapıyor islamın batı dünyasındaki yayılışının bu propagandalara rağmen devam ediyor olması birilerinin zoruna gidiyor herhalde dikkat et bilge hanım sende bunlardan biri olmayasın

("Bilgehan Bengi 2008-09-26 02:17:44")
abdulkadir'e
Filmi izlemeye gerek yok; adam yazmış ne olduğunu... Kuran'ı okumaya gerek yok hocalar söylüyor ne olduğunu... Tipik savunma işte. Kendi aklıyla karar verememenin ızdırabı... Ben izledim, sen de izle, ondan sonra tartışalım. Bu arada Bilgehan erkek adıdır. Bilge Kağan, Bilge Han diye duymuş olmalısınız. Memleketin her yerinden cahillik akıyor, insanlar bilmeye gerek yok; birileri bize söylüyor nasıl olsa diyorlar. Asla kalkınamaz İslam dünyası bu kafayla. Düşünmeye teşvik edene hain diyenler adam olamaz.

7 yorum:

  1. Dincilere, din fanatiklerine, yobazlara vs. nifret ederim AMA bence bati kendisi islama karsi savasiyor ve kendisi radikal islam sozunun/anlaminin yaraticisidir.

    YanıtlaSil
  2. richard hung himself20 Haziran 2009 17:04

    yok bu yobazlara birşey anlatmak mümkün değil. adam seni dinlemiyor bir kere, hocası hacısı birşeyler der onu beller, 40 sene üzerine yeni birşey koymaz, koymamak için kulağını tıkar lailaheillala lailaheillaaa duymuyorum seni lalala

    YanıtlaSil
  3. batı ve kan..artık gerek kalmadı..
    batı ve kan..batı artık toprak alma ihtiyacı duymuyor
    sebep; daha önemli şeyler aldılar
    ne peki
    cevap : islam ahlakı
    ah idrak yoksulları. bu olaya Allah a inanma ya da inanmama penceresinden değil sadece insanlık penceresinden bakmak bile sap ile samanı haklı ile haksızı ayırmada bir ölçü olmalıdır..
    evet batı karşısında kanı dökülen bir müslüman coğrafyası..sünni şii diye parçalanmış..sapık fırkalara ayrılmış tefrikaya boyun eğmiş bir milyar müslüman..
    batının vurması değil
    içimizdeki hainler vuruyor bizi
    dökülen inananın kanı olduğu için batı haklı diyor bir ucube
    sebebi kendi inançsızlığı
    evet batı haçlı zihniyetinde devam ediyor..kılıçle değil şimdi fosfor bombalarıyla
    annesine sarılmış çocuklar terörist diye vuruluyor...
    içimizden biri çıkıyor.
    aman Allah ım
    batı haklı diyor
    öleceği güne azık hazırlıyor muhtemelen..
    on üç yaşında barbi bebek tutarken ellerin
    afganistanda filistinde sapan tutuyor yaşıtları..
    tanklar tek gerçek
    ezici üstünlük...
    ölecek miyiz anne?
    bilmem yavrum...
    batı haklı vurun kahpeye
    batı haklı
    ellerimizle hazırladık intiharımızı
    batı haklı .. haklı çünkü yavşak bir nesle gülerek bakıp geçtik...
    onların istediğini yaptık hala memnun değiller
    haklı batı
    .....
    Allah zalimlere karşı galip getirecektir..
    o gün siz yaşamayın ey insanlık müsveddeleri..

    YanıtlaSil
  4. very interesting blog,nice information.your work is very excellent.

    YanıtlaSil