11 Ekim 2008 Cumartesi

Aya ilk çıkan insanın müslüman oluşu

Efsaneye göre Ay'a ayak basan ilk insan müslüman olmuş... Kimisi adını bile bilmez ama astronot ezan duymuş müslüman olmuş diye anlatır, kimi "Armstrong" adını bilir ama adamın adını Internet'te aratıp işin aslını öğrenmez.

Ay'a çıkan astronot ezan sesi duymuş, müslüman olmuş...  Müslümanlar bunu anlatır dururlar... Aslında tıpkı Kaptan Cousteau'nun müslüman olduğu hikayesi gibi uydurmadır. Bu hikayeler müslümanların zavallılığını, ezikliği kanıtlar. Aslında bu lafları edenlerle konuşmamak gerek ama...

Bu büyük bir yalan... Ama diyelim ki doğru...
Peki Armstrong ile birlikte giden Aldrin neden müslüman olmadı?
Peki onlardan sonra gidenler neden müslüman olmadılar?

İşte size tam liste... Aya giden insanlar.

Buzz Aldrin
Neil Armstrong
Alan Bean
Eugene Cernan
Pete Conrad
Charles Duke
James Irwin
Edgar Mitchell
Harrison Schmitt
David Scott
Alan Shepard
John Young

Bunların Armstrong dışında hepsi Araf 179'a tâbi galiba... Müslüman olmadıklarına göre.

12 yorum:

  1. BİLGEHANCIĞIM, SİTEN ÇOK GÜZEL OLMUŞ..ATEİSTFORUMDAN DAHA GENİŞ İÇERİKLİ.
    GİTTİ GELDİLİ, ATEİSTFORUMUN 2 SENELİK ÜYESİYİM, SEN KADAR GENİŞ ÇALIŞMA YAPAMADILAR. HELALİN VAR.
    VE AÇIK SÖYLÜYORUM. TANIŞMAK İSTİYORUM SEN İLE.........

    YanıtlaSil
  2. Armstrong da müslüman olmamıştır, bunun (ve Ay'da ezan duyma hikayesinin) İslami bir asparagas olduğunu kendisi açıklamıştır aslında.

    YanıtlaSil
  3. işte bir idealist olarak buna bende inanmıyorum ;)

    YanıtlaSil
  4. “That’s one small step for man, one giant leap for mankind.” (Bu, bir insan icin atilmis kucuk bir adim, insanlik icinse dev bir adimdir.)

    Astronot Neil Armstrong, 21 Temmuz 1969′da Ay’da ilk adimini attiginda tarihe gececek bu sozleri soyluyordu. Ne var ki yanildigi bir sey vardi. Bu adimin atilmasina henuz dunyanin tamami hazir degildi. Bir sehir efsanesi gibi buyuyecek dedikodu, Islam ulkeleri arasinda hizla yayilmaya baslamisti bile. Dedikoduya gore Neil Armstrong ve diger astronotlar, ayda yururken muzige benzer bir ses duyuyorlar ve bunun kaynagini bir turlu bulamiyorlardi. Ayin bir atmosferinin olmamasi, sesin ilerlemesi ve canlilar tarafindan duyulabilmesi icin hava, su gibi ortamlara ihtiyac duyulmasi, bu ortamlardaki molekullerin dalgalar halinde ilerleyebilen ses tarafindan titrestirilmesi gerektigi, bu yuzden vakumdan olusan uzayda sesin kesinlikle duyulamayacak olmasi, konu din olunca onemsizdi. Neil Armstrong’un konusmalarinin bu bolumu NASA tarafindan silinecek, ama Islam ulkelerinin ajanlarindan gizlenmeye calisilan bu sir kacmayacakti. Yillar sonra Misir’da turist olarak gezen Neil Armstrong ayda duyduguna benzer bir melodi duyacak, ve cevresindeki muslumanlara sordugunda bunun ezan oldugunu ogrenip hemen Muslumanligi sececekti. Hayatinin geri kalanini da Lubnan’da gecirecekti. Evet, Islam ajanlarinin hakli olduklari bir nokta vardi. Neil Armstrong gercekten de Lubnan’da (Lebanon) yasiyordu. Ama Amerika Birlesik Devletlerinin Ohio eyaletindeydi bu Lubnan. Saka gibi olan bu iddialarin devamli gundeme getirilmesi uzerine 14 Temmuz 1983′te, Neil Armstrong yazili bir aciklama yapmak durumunda kalacak ve bu iddialarin gercek olmadigini soyleyecekti.
    (Janos - Meraklinin Guncesinden - http://meraklininguncesi.com/2009/06/01/mirac-mucizesi/)

    Siteni agnostik'te yayinlanan yazinla kesfettim ve yazilarini okumaya basladim. Cok basarili... Ben de senin gibi agresif bir ateistim ve emeklerin icin takdirlerimi sunarim.

    YanıtlaSil
  5. en fazla 3 tane müslümanın uydurduğu aptallığı 1.5 milyarlık İslam alemine ve İslamiyet'e mal etmişsiniz. Vay be tüm ateistler ne kadar zekiymiş!

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. bana ateistlerin zeki olduğunu söylemişlerdi Görüyorumki her haksız insanın yaptığı gibi yine görüyorum ki haklı görünmeye çalışmak için olağan üstü bir çaba harcıyorsunuz... korkmayın aya giden ilk adamın müslüman oluşu size de müslüman yapmaz...ÇÜNKÜ ALLAHTEALA HZ. MÜSLÜMAN OLABİLMEYİ HERKESE NASİP ETMEZ.en çok üzüldüğünde müslüman nüfusun fazla olduğu ülkelerdeki ateistler çünkü OKADAR NASİPSİZLERKİ DERYADAN BİR DAMLA DAHİ DÜŞMEMİŞ HİSSELERİNE..EN UFAK ŞEYLERDE DAHİ HİDDETLENMENİZİ ANLIYORUM ancak islam asla sizin gibi eksik düşüncelere fırsat vercek eksik bir din değil Herşeyi inkar ederekte bir şeye varamazsınız iila tartışmak istiyorsanız aya çıkanlar yerine daha ciddi bir konu bulun lütfen onu görüşelim....NİSA KURNAZ

    YanıtlaSil
  8. ''En çok üzüldüğünde müslüman nüfusun fazla olduğu ülkelerdeki ateistler çünkü OKADAR NASİPSİZLERKİ DERYADAN BİR DAMLA DAHİ DÜŞMEMİŞ HİSSELERİNE..''
    Nisa o kadar komiksin ki gerçekten ama gerçekten zeka seviyen hakkında şüphe etmemek elde değil . Başka konu istiyorsan sana 1435346423 tane konu söyleyebilirim ve bunları tartışabiliriz ki hepsinin sonucunda söyliyeceğin tek bir kelime var ki o da şu ''ALLAHTEALA'' yaptı etti sıçtı mıçtı . Bırakın bu işleri de ilerlemeye bakın yok öbür dünya felan , olmayan bi yer için çalışacağına birazda nefes aldığın dünya için çalışsan birçok şey değişicek . Saygılarımla

    YanıtlaSil
  9. Sizin gibi dinsizlerle vakit kaybetmek bile sacma ama dayanamadım. yazmak zorunda kaldım. hey inançsız insan bu kadar varlığı hangi kul yarata bilir acaba hiç düşündün mü.insan bir sinek bile yaratamazken milyonlarca yaratığı canlı varlıkları ayı güneşi yıldızları milyarlarca insanı hemde hiç biri birbirine benzemeyen insanları milyonlarca bitkiyi yediğin içtiğin herseyi kimin yarattığını sanıyorsun be dinsiz ataist hersey kendiliğinden mi oldu sanıyorsun. senin gibi aptallar bizim inancımızı süphemi sokacak sanıyorsun, herkezi kendin gibi mi sanıyorsun. hem biz müslümanlar namaz kılmakla oruc tutmakla fakirlere yardım etmekle (zekat vermekle) iyilik yapmakla ne kaybederiz ki. bi de düsün bir kere yA sana göre olmayan ALLAH varsa. öteki dünya yani ahiret varsa sonra ne olacak. Aklını başına topla bence sende biran önce müslüman ol dinsiz kardeşim. inan bana kazanan sen olursun. inan ki hiç bir şey okuz bokuz ile olmadı.

    YanıtlaSil
  10. Iyi ki Allah-u Teala (?) Japon halkina islami ogretmemis. Yoksa zor gorurdunuz o internetleri

    YanıtlaSil
  11. This post is a great resource for so many blog things. Thanks for the info.

    YanıtlaSil
  12. Bu yoruma katılmıyorum nedenini araştırıp bul boş boş atma

    YanıtlaSil