11 Ekim 2008 Cumartesi

Neden hiç kadın peygamber yok?

Olayın genetik temelerini açıklıyorum; Y geninde PDF diye bir kısım var... Prophet Defining Factor yani...

Bu genin bir GRE kısmı var. Yani Gabriel Response Element... İnaktif durumda bulunan PDF, GRE tetiklemesiyle aktifleştirilir. Bu genin ürünü DIP (Delusion Inducing Protein), BLIP (Blatant Lie Induction Protein), SR (Sanity Reductase) ve en önemlisi ARAP (Atrocity/Rape Activation Protein) gibi proteinleri sentezleyecek DNA kısımlarını uyarır. PDF'nin (Prophet Defining Factor) mekanizması gösterilememekle birlikte bazı vakalarıda testosterone sentezini arttırdığı görülmüştür.

12 yorum:

  1. gunesin ne vakit dogdugunu gormeden iki rekatlik sabah namazi farzini kildim. tanriya dua ettim. dedim ki; bugun beni ve cok sevdigim arkadasimi hoslanmadigimiz bir seyle karsilastirma...
    bu duayi aklima her geldiginde yapiyorum.

    YanıtlaSil
  2. arkadasım merhaba email adresinden bana ulasabilirmisin senden bır konuda yardım istiyeceğim pitbullalex@hotmail.com

    YanıtlaSil
  3. super bi soru :)
    belkide tanrı kadın dırdırı cekmek istemiyordur .

    YanıtlaSil
  4. İslam'a (hak mezheplerden birine) göre kadının peygamber olması caizdir ve vakidir. Kur'an'da, Hz. Meryem gibi kendisine vahyedilmiş kadınlardan söz edilmektedir. Bir kimseye vahiy gelince o peygamber olur, ayrı şeriat ve kitap getirmesi şart değildir.

    http://www.hayrettinkaraman.net/sc/00172.htm

    YanıtlaSil
  5. muhafelet, benim bu yazıda ne dediğimi anladın mı?

    YanıtlaSil
  6. Yazılarını okudum gerçekten çok üzüldüm.
    Çok Akıllı birisin Mükemmel bir zekan var bunu Allah'ı inkar etmede değide Allah yolunda kullansan Hem bu Dünyanı hemde Ahiret hayatını kurtarırdın.
    Tabi sen var olduğunu iddia ettiğin aklınla Ahiret hayatının yokluğuna delalet ettiğin için bu kurtuluştan bu gidişle nasipsiz kalacaksın.

    Allah hidayet nasip etsin.

    YanıtlaSil
  7. Akıllı birinin aklını kullanıp akılsızlığı reddetmesine niye üzülürler anlamam. Koyunlardan birinin çiti atlayıp kaçmasına üzülmek gibi bir şey olsa gerek. Bir de hidayet dilemiş utanmadan.

    YanıtlaSil
  8. 1-2 ay önce bir kadın peygamber vardı. Kocası docent veya prof. Demek ki olabiliyor. Almost at the same time, there was a male prophet having his flock kiss his significant body part as a ritual.

    YanıtlaSil
  9. sayın bilgehan,
    şimdi niye kadın elçi yok diyorsun, sana soruyorum bundan binlerce yıl önceki toplumlarda hatta şimdi bile bir çok toplumda kadın bir elçi ,elçilik vazifesini yerine getirebilir mi?
    Elçinin belli vazifeleri vardır,bak Nuh AS kavmi tarafından uzun yıllar hor görülmüş ,aşağılanmış saçlarından tutulup sokaklarda sürüklenmiş..bir kadın için bu tip şeyler katlanılmaz şeylerdir..
    Muhammede bak hakkı tebliğ için gittıği Taif de oranın çocukları tarafından taşlanarak kovulmuş,ve hırpalanmış vb. birçok kere yaralanmış..hayatı boyunca ölüm tehditleri altında yaşamış..
    Rahman kimseye taşımayıcağı yükü yüklemez..
    Rahman yarattığı hiçbir varlığa zulmetmez..
    Rahman hiçbir zorbalığı hoşgörmez..

    YanıtlaSil
  10. hz. meryemi vs. yine yok sayarak yapılmış eksık bılgılerden yola cıkılmıs bır yazı... olmamıs:) bıraz daha kasarsan emınım kı bıraz beyın fırtınası yaratabılırsın

    YanıtlaSil
  11. Kadın peygamberlerde vardır. Biraz Tevrat ve İncil'i okuyun. (Luk2: 36-37, Çık. 15: 20, Neh. 6: 14) Kuran, dünyadaki tek kitap değil.

    YanıtlaSil
  12. Thank you for providing such valuable information and thanks for sharing this Business Promotion technique.

    YanıtlaSil