11 Ekim 2008 Cumartesi

SLNE (Super Large Nur Extractor)

Ateizme son darbeyi vurmak için Mekke'de Kabe çevresinde SLNE (Super Large Nur Extractor) kuruldu. Kurban derisi gelirleri ve camiye yardım paraları ile yapılan SLNE 27 kilometreküp (oha!) hacminde bir küp ve taban merkezinde Kabe bulunuyor. Deve hızının %99.9999'u bir hızda küp etrafında tavaf ettirilen takunya, tespik, hacı misi, seccade, çekme halatı, takoz partikülleri ve bilimum hac malzemesi ile Yüce Rabbimizin sonsuz nuru ateistlerin üzerine yoğunlaştırılacak. Yoğunlaştırılmış nurun ateistlerin kalblerindeki ve gözlerinden mührü açması bekleniyor. Yüce Rabbimizin izniyle deney başarılı olursa ateizmin sonu gelmiş olacak. Amin.

4 yorum:

  1. "Deve hızının %99.9999'u bir hızda küp etrafında tavaf ettirilen takunya" ilahii :))))))))

    YanıtlaSil
  2. Kız-erkek karışık eğitim verecek Kral Abdullah üniversitesinin açılması yüzünden bu proje maalesef başarısız oldu. Ay putu El-Ilah (bildiğiniz Allah) bu üniversiteye çok kızdı ve SLNE i işlemez duruma getirdi.

    YanıtlaSil
  3. Yazılarınızı büyük bir titizlikle takip ediyorum ve gerçekten insanlığın haline acımamak elde değil . Bu durumu değiştirmek için yanınızdayım herzaman elimden ne gelirse yapmaya hazırım ve işe çevremdeki insanları bilgilendirmeyle başladım ama dar beyinli ve bebeklikten itibaren müslüman yetiştirildikleri için laf anlatmak çok zor oluyor yine de yılmicam ve hayatım boyunca 1 insanı bile doğru yola getirebilirsem mutlu ölücem ..

    YanıtlaSil
  4. A debt of gratitude is in order for your glorious posting! I very delighted in understanding it.

    YanıtlaSil